Nr. 1057, Anul 18, din 8-Septembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
DEDEMAN
EconomicVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
276 producători ialomiţeni au solicitat evaluarea pagubelor provocate de secetă
Prefectul judeţului Ialomiţa, Toniţa Manea îi informează pe cei interesaţi că, în data de 16 aprilie 2020, a fost publicat, în Monitorul Oficial, Ordinul nr.97/63 al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi al Ministrului Afacerilor Interne pentru aprobarea Regulamentului privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomene meteorologice periculoase având ca efect producerea secetei pedologice.
Gestionarea situaţiilor de urgenţă generată de fenomene meteorologice având ca efect seceta pedologică este o activitate de interes naţional, având în vedere frecvenţa de producere şi dimensiunea efectelor acestui tip de risc.
„A fost actualizat Ordinul prefectului privind componenţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă; a fost completat Grupul de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situaţiilor de Urgenţă cu reprezentantul Staţiei meteorologice Slobozia şi cu specialişti ai Direcţiei pentru Agricultură Ialomiţa. Până la această dată, prin Grupul de Suport Tehnic au fost centralizate rapoarte operative de la un număr de 276 producători care au solicitat evaluarea pagubelor pentru o suprafaţă de 16844,966 ha, suprafaţă declarată ca fiind afectată. Urmează a fi constituite, prin ordin de prefect, comisiile de constatare şi evaluare a pagubelor la culturile agricole”, a precizat Manea Toniţa, prefectul judeţului Ialomiţa.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8705Euro4.8705
Dolarul SUA - 4.1828Dolarul SUA4.1828
Sondaj
Redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor va duce la:
Creşterea îmbolnăvirilor
Scăderea îmbolnăvirilor
Nici un efect
Valentin Barbu (PNL CL)
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv