Nr. 1048, Anul 18, din 20-Martie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Costinel Milescu va candida pentru funcţia de primar al municipiului Olteniţa, din partea PNL
Zilele acestea, Organizaţia Judeţeană PNL Călăraşi a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar al municipiului Olteniţa. Este vorba de Costinel Milescu, fost primar două mandate (din partea PNŢCD şi Acţiunea Populară). La conferinţă au participat primarul Daniel Drăgulin, secretarul general al PNL Călăraşi, Valentin Barbu (candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi), senatorul Răducu Filipescu, candidatul Costinel Milescu, alţi membri liberali din judeţ.
În intervenţia pe care a avut-o, Valentin Barbu a ţinut să atragă atenţia că desemnarea candidatului pentru municipiul Olteniţa nu este deloc întâmplătoare. A fost efectuat un sondaj la nivel central, în vederea desemnării candidatului (nu unul local pentru a nu fi invocate motive de subiectivism) şi cel mai bine plasat a fost Costinel Milescu. „Domnul Milescu nu vine din neant, nu vine de la PSD. Domnul Milescu a fost un om de dreapta şi a obţinut mandatele din partea PNŢCD şi Acţiunea Populară. Decizia nu a fost simplu de luat. Sunt discuţii de aproape o lună. La nivel naţional, BEX a luat o decizie în sensul că acolo unde sunt localităţi la nivel naţional cu probleme, unde sunt primari care s-au mai erodat şi nu stau foarte bine în sondaje, principalul criteriu va fi un sondaj profesionist la nivel de localitate şi cel mai bine poziţionat să fie candidatul PNL. Asta s-a întâmplat şi la Olteniţa unde domnul Milescu, în sondajul făcut la nivel central, nu de echipele noastre, a ieşit pe primul loc, cu 39%. Domnul Alexandru Ţone a obţinut în jur de 25%, domnul Dumitru Pană – 19,6%. Am discutat cu domnul Dumitru Pană de mai multe ori şi personal mi-am asumat decizia.. L-am rugat să rămână în continuare în echipa noastră fiind şi preşedinte de organizaţie. Îl rog să rămână împreună, alături de domnul Milescu. Vreau să-i spun că luând această decizie are obligaţia să susţină candidatul PNL la Primăria Municipiului Olteniţa şi sper să rămână în continuare alături de noi. De fapt, propunerea a fost foarte clară: domnul Milescu, candidat la Primăria Olteniţa şi în situaţia în care va ieşi primar, ceea ce noi ne dorim, viceprimar să fie domnul Pană”, a precizat secretarul general al PNL Călăraşi, specificând că l-a întrebat pe Dumitru Pană de mai multe ori dacă poate câştiga Primăria Olteniţa şi acesta nu a dat un răspuns foarte clar. De fapt a lăsat de înţeles că nici măcar nu şi-a propus foarte tare să câştige fotoliul de primar. Şi e foarte clar, de altfel, că dacă nu poţi să realizezi măcar 3.500 de voturi la Olteniţa, nu ai cum să câştigi Primăria.
În completare, senatorul Filipescu a declarat că, discuţiile oficiale cu Costinel Milescu datează cam de două luni şi discuţia personală cu el, de vreun an şi jumătate.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8254Euro4.8254
Dolarul SUA - 4.3983Dolarul SUA4.3983
Sondaj
Va reuşi România să ţină sub control pandemia cu COVID-19?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv