Nr. 1053, Anul 18, din 29-Mai-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Jandarmii călărăşeni au asigurat ordinea publică la meciul de fotbal dintre AFC Dunărea Călăraşi - FC Rapid Bucureşti
Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi au asigurat miercuri, 27 noiembrie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre A.F.C. Dunărea Călăraşi şi F.C. Rapid Bucureşti.
Meciul a avut loc pe stadionul „Ion Comşa” din municipiul Călăraşi. Pentru ca toţi participanţii să fie în siguranţă, jandarmii au fost prezenţi în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente ce ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.
Accesul spectatorilor în stadion a fost posibil începând cu ora 12.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria le-a recomandat suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea le-a solicitat atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. De fiecare dată, Jandarmeria le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În această misiune jandarmii au cooperat cu efective din cadrul I.P.J. Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Poliţia Locală Călăraşi. „Este interzisă introducerea în stadion de obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Nu este permisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă”, atrag atenţia jandarmii călărăşeni.
( Marius BADRAGAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8423Euro4.8423
Dolarul SUA - 4.2788Dolarul SUA4.2788
Sondaj
Va reuşi România să ţină sub control pandemia cu COVID-19?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv