Nr. 1038, Anul 18, din 15-Noiembrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Eu cred că Iohannis va deveni un preşedinte foarte activ în dezvoltarea României”
• spune senatorul liberal călărăşean, Răducu Filipescu

Politicienii se află încă în campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, al căror prim tur vor avea loc duminica aceasta, în data de 10 noiembrie 2019. Al doilea tur este planificat să aibă loc pe 24 noiembrie 2019.
Senatorul liberal călărăşean, Răducu Filipescu spune că toată lumea stă în „tranşee” şi îşi vede de treabă pentru perioada care a mai rămas. Ca o concluzie, senatorul poate spune doar că lucrurile nu stau rău, dacă priveşti dincolo de festivism. Discutând cu cetăţenii pe teren a constatat că actualul preşedinte, care candidează pentru al doilea mandat, Klaus Iohannis este privit cu totul altfel decât acum cinci ani. Nu pentru faptul că-l cunosc mai bine, ci fiindcă a ţinut piept unor situaţii critice în România. Oamenii au început să
înţeleagă totuşi că ce a vrut PSD să facă nu era bun pentru ei. „Nu ştiu dacă toţi au înţeles chestiunea aceasta, dar mare parte, din cei care locuiesc în oraşe (în urbanul mare şi chiar mijlociu) au înţeles lucrul acesta. Noi am făcut parteneriat cu Iohannis când încă nu-l cunoştea nimeni şi a apărut aşa ca o soluţie pentru a-l înlocui pe Crin Antonescu şi în final a ieşit bine. De data asta e parteneriatul nostru cu el şi ne asumăm şi victoria şi înfrângerea, dacă – Doamne fereşte! – se va întâmpla. Cert este că am observat din discursurile dumnealui că are o hotărâre extraordinară să facă parteneriat cu noi, să aibă un Guvern al lui, cu care să se consulte permanent. Eu cred că Iohannis va deveni un preşedinte foarte activ în dezvoltarea României. El nu a fost relativ aşezat în tranşee pentru că a trebuit, din locul unde s-a aflat, să oprească măcelărirea Justiţiei, schimbarea direcţiei României, punând la temelie tot ce înseamnă dreptul lui constituţional de a se opune unor chestiuni. În final a reuşit acest lucru şi părerea mea este că va intra în turul doi. Dacă e să spun cu cine, în nici un caz nu cred că va ajunge actorul Mircea Diaconu. Probabil că bătălia se va purta totuşi între Viorica Dăncilă şi Dan Barna”, a precizat senatorul Răducu Filipescu, specificând că liberalii trebuie să continue să fie la fel de bine mobilizaţi şi în campania pentru turul doi fiindcă aşa reuşesc să creeze o distanţă suficient de mare între primul şi al doilea clasat.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7667Euro4.7667
Dolarul SUA - 4.3224Dolarul SUA4.3224
Sondaj
Noul Guvern vrea introducerea unei taxe de primă înmatriculare. Cum vedeti aceasta intentie?
Sunt de acord
Total impotriva
Nu ma intereseaza
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv