Nr. 1035, Anul 18, din 18-Octombrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Mă simt datoare să întorc comunităţii măcar o parte din lucrurile pe care mie Dumnezeu mi le-a dat”
• spune Simona Vlădica, preşedintele PMP Călăraşi, care va candida, la anul, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi

Printre politicienii care şi-au anunţat deja intenţia de a candida la alegerile locale din 2020, se numără şi Simona Maria Vlădica, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Călăraşi, ce va candida pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi. Motivul care a determinat-o să ia această decizie îl constituie în primul rând, încrederea pe care a văzut că o are în rândul călărăşenilor. În condiţiile în care nu ai nimic şi scoţi 7% pe municipiul Călăraşi şi aproape 5% pe judeţ, acest scor obţinut o mulţumeşte foarte mult, dar o face totodată să se simtă obligată să vină cu un candidat propriu pentru alegerile locale de la anul pentru Primăria municipiului Călăraşi.
Fireşte că, şansele sunt cu atât mai mari pentru un candidat, cu cât are în spate o organizaţie puternică. „Mulţumesc tare mult pentru scorul obţinut în municipiul Călăraşi – 7% pentru mine este extraordinar de bine, o realizare. Acest lucru mă obligă să venim cu candidatul nostru propriu pentru alegerile locale de anul viitor, pentru Primăria municipiului Călăraşi. De asemenea, văzând că ne-am apropiat foarte tare de acel 5%, la nivel de judeţ, asta mă obligă categoric să candidez pentru poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. Sunt un om care construieşte. De când mă ştiu, am urcat pas cu pas şi am obţinut, la fel, pas cu pas, tot ceea ce am în prezent, în profesia mea. Deci, nu am ajuns direct în vârf niciodată. Construim. Am alături de mine oameni care, până acum, poate că au stat deoparte de politică, dar au intrat în politică din aceleaşi motive ca şi mine. Nu mai putem sta deoparte, nu mai putem rămâne nepăsători şi să vedem cum alţii ne trasează destinele şi iau decizii greşite în numele nostru. Deci, îl am alături de mine pe domnul Liviu Coman, pe preşedintele Organizaţiei PMP a municipiului Călăraşi, un profesionist în ceea ce face, novice în politică, dar extraordinar de implicat, dornic să schimbe ceva, să se implice, pentru că s-a săturat. Trăieşte aici de foarte mulţi ani şi, efectiv, a considerat că este momentul să se implice şi mai mult în viaţa comunităţii. Apreciez foarte mult faptul că a ales PMP şi a venit alături de noi. Vom construi organizaţii împreună, asta facem. Dar, dincolo de organizaţiile puternice trebuie implicare, dăruire, că degeaba ai mulţi oameni, dacă nu trag la aceeaşi căruţă cu tine. Mai degrabă să ai oameni destoinici, care îşi doresc din tot sufletul lor să schimbe ceva şi să se implice, nu doar oameni care vin doar pentru interese proprii”, a precizat la ARENA FM, în cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, Simona Maria Vlădica, specificând că, întotdeauna, într-un partid contează foarte mult liderul. Dacă liderul este un om integru, serios şi nu urmăreşte interesele personale, ci binele comunităţii, atunci poate atrage, la rândul lui, oameni de calitate.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7556Euro4.7556
Dolarul SUA - 4.2732Dolarul SUA4.2732
Sondaj
Este indicat ca în continuare să avem un Guvern...
Tehnocrat
Politic
Nu ştiu/Nu mă interesează
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv