Nr. 1035, Anul 18, din 18-Octombrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Dacă se întâmplă, aşa, o mobilizare generală a doamnelor din România şi o susţin pe Viorica Dăncilă?
• spune Marius Dulce, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Călăraşi, care este convins că Viorica Dăncilă intră în turul doi la alegerile prezidenţiale

Aşa cum se ştie, Viorica Dăncilă s-a înscris oficial în cursa pentru alegerile prezidenţiale, adunând 1,5 milioane semnături de la români. Numărul este suficient, mult peste minimul cerut de lege pentru a candida, anume de 200 mii de semnături. PSD, fiind un partid mare, cu mulţi susţinători, a reuşit să adune peste numărul necesar. Faptul că PNL a strâns 2,5 milioane de semnături, nu reprezintă nimic, poate că au accelerat doar ca să arate că sunt o formaţiune puternică.
Astfel a precizat Marius Dulce, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Călăraşi, la ARENA FM, în cadrul emisiunii „Subiectul Zilei”. În opinia sa, cursa pentru un număr cât mai mare de semnături a reprezentat doar un exerciţiu de imagine, dar rezultatul concret se va vedea la vot. „Vom vedea la vot, că semnăturile, aşa cum bine se ştie, pot fi date pentru mai mulţi candidaţi. Cetăţenii puteau semna pentru toţi şi atunci nu are relevanţă numărul de semnături. De ce a fost desemnată Viorica Dăncilă să candideze din partea PSD pentru funcţia de preşedinte al României? Este normal. Din moment ce este premierul României şi preşedintele celui mai mare partid era obligată pentru această candidatură. Noi ne-am asumat candidaturile cu preşedinţii pe care i-am avut în funcţie la momentul respectiv şi eu zică că au făcut imagine frumoasă. A stat cel mai bine în sondaje şi nu era timpul şi pentru o candidatură a unei doamne? Sondajele care s-au dat publicităţii pot fi contrafăcute. S-au mai dat nu ştiu câţi câştigători şi a ieşit altcineva. Sondajul PSD au clasat-o pe primul loc între candidaţii noştri. Dacă Germania are o femeie cancelar, nu este timpul şi la noi ca o doamnă să conducă România? Dacă a condus şi conduce un Guvern, ştie să ia decizii. Din punctul meu de vedere este o femeie ideală. Este echilibrată, nu e conflictuală, cum trebuie să fie un preşedinte. Aşa ne trebuie nouă un preşedinte, care să fie echilibrat, să nu fie conflictual, să aibă aceeaşi unitate de măsură pentru toată lumea, nu să ţină cu o parte şi cu alţii nu că sunt urâţi”, a precizat Marius Dulce, specificând că Viorica Dăncilă are şanse mari de ajunge în turul doi de scrutin la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Personal crede cu tărie acest lucru.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7556Euro4.7556
Dolarul SUA - 4.2732Dolarul SUA4.2732
Sondaj
Este indicat ca în continuare să avem un Guvern...
Tehnocrat
Politic
Nu ştiu/Nu mă interesează
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv