Nr. 1035, Anul 18, din 18-Octombrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Jandarmii călărăşeni prezenţi în mijlocul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice
În perioada 01- 08 septembrie a.c., efectivele de jandarmerie, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Poliţia Locală, au asigurat şi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la evenimentul tradiţional Târgul de Toamnă – ediţia 2019, organizat de autorităţile locale în incinta Oborului din municipiul Călăraşi.
Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului şi în zonele limitrofe ale acestuia şi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei oricăror incidente dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea creşterii gradului de siguranţă al cetăţenilor. Totodată, la sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii călărăşeni au acţionat, alături de poliţişti, pompieri şi poliţişti locali, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestările publice organizate în zona de competenţă. Anume vineri, 30 august, a.c., începând cu ora 17.00, cu ocazia desfăşurării Procesiunii religioase a „Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Trife?ti”, pe traseul parcurs, pe jos, din zona Colegiului Agricol spre Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” (Volna) Călăraşi, unde a fost depusă Icoana, dar şi pe timpul închinării credincioşilor la această relicvă, în zilele de 31 august şi 01 septembrie; Sâmbătă, 31 august, a.c., pe timpul disputării meciurilor de fotbal dintre echipele AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi F.C. Ripensia Timişoara, pe stadionul „Ion Comşa” din municipiul Călăraşi şi echipele AS FC Agricola Borcea şi ACS Mostiştea Ulmu, pe stadionul din comuna Borcea.
Jandarmeria Călăraşi îi sfătuieşte pe cetăţenii care participă la evenimente publice să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să nu depăşească limitele decenţei comportamentale; să nu consume băuturi alcoolice decât în locuri special amenajate, să evite implicarea în conflicte de orice natură; să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt jandarmilor aflaţi în dispozitiv orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7556Euro4.7556
Dolarul SUA - 4.2732Dolarul SUA4.2732
Sondaj
Este indicat ca în continuare să avem un Guvern...
Tehnocrat
Politic
Nu ştiu/Nu mă interesează
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv