Nr. 1057, Anul 18, din 8-Septembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
DEDEMAN
Social
Proiectul apei, desfăşurat încă pe un an de zile
Pentru că suntem în plină desfăşurare a campaniei electorale, viceprimarii Rudolf Gradea şi Gabriel Muşat, care se află în prezent la conducerea Primăriei Slobozia, au decis să informeze cetăţenii pe mai multe subiecte, printre care cel al staţiei de tratare a apei. Sesizând importanţa apei, informarea falsă a slobozenilor, cei doi au considerat că trebuie să ia atitudine şi au organizat o conferinţă de presă, în care au dezbătut această problemă.
„Cred că, referitor la staţia de tratare, foarte important ar fi ca cetăţenii, locuitorii din oraşul Slobozia să ştie exact stadiul lucrărilor de acolo. Deja există discuţii în oraş cum că staţia de tratare, proiectul care se desfăşoară acolo este într-o stare avansată, aproape finalizat. Însă, vreau să ştiţi cu toţii că acel contract pentru realizarea acestei investiţii avea termen de finalizare martie 2020. Printr-un act adiţional, a fost prelungit până în septembrie 2020 şi pe 17 august, constructorul a mai cerut o prelungire până pe 30 decembrie 2020, lucruri care, luate în ordine cronologică, pot să ne ducă pe toţi la concluzia că, nici pe departe, stadiul lucrărilor de acolo nu se îndreaptă spre o finalizare apropiată”, a clarificat Rudolf Gradea, care a precizat că, recent, a avut loc o şedinţă la Primărie, între constructori, proiectanţi şi colectivul de implementare a proiectului. La eveniment au luat parte şi cei doi viceprimari. Concluziile lui Gradea nu sunt deloc fericite. În sensul că, proiectantul nu vrea să îşi asume lucruri care nu au legătură cu soluţia proiectată de el. Ori, constructorul a cerut diverse modificări ale proiectului. „Proiectantul nu are cum să-şi asume aşa ceva, pentru că sunt nişte bazaconii. Asta vă spun cel puţin din experienţa pe care o am acum”, a explicat viceprimarul.
Tot în legătură cu subiectul apei, Rudolf Gradea a lămurit şi faptul că lucrările nu se îndreaptă spre finalizare, aşa cum se spune. Există acte adiţionale care oricum conduceau la modificarea terenului în execuţie.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8705Euro4.8705
Dolarul SUA - 4.1828Dolarul SUA4.1828
Sondaj
Redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor va duce la:
Creşterea îmbolnăvirilor
Scăderea îmbolnăvirilor
Nici un efect
Valentin Barbu (PNL CL)
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv