Nr. 1057, Anul 18, din 8-Septembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
DEDEMAN
Eveniment
Marin Cruţu a primit titlul de antrenor emerit
Ajuns într-o vizită la Slobozia, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a mers, în premieră, la secţia de scrimă a Clubului Municipal Sportiv Unirea Slobozia. Ocazie cu care i-a înmânat, personal, antrenorului Marin Cruţu, titlul de antrenor emerit şi de a-l felicita pentru rezultatele vizibile, pe care campionii instruiţi de acesta în arta scrimei le-au obţinut la nivel mondial.
„Doresc să vă felicit pentru rezultatele excepţionale pe care le aduceţi în sportul de performanţă, în scrima românească şi pentru performanţele recente obţinute pe scena mondială la sabie băieţi, cu George Dragomir, care este vicecampion mondial la juniori. Titlul de antrenor emerit este o formă de recunoaştere simbolică din partea statului român, pentru că, indiferent de titluri sau medalii, dumneavoastră sunteţi antrenorul care creşte campioni şi care formează atâţia copii. Ştiu că aici este un centru de tradiţie la săbii băieţi şi acest lucru se datorează, în mare măsură, activităţii dumneavoastră. Este foarte important ca noi toţi să investim în copii şi să îi îndrumăm să facă sport. Noi, cei care încercăm să îi sprijinim pe cei care fac sport şi performanţe în acest domeniu, apreciem tot efortul depus pentru copiii noştri, pentru că sportul aduce sănătate şi este o metodă de îmbunătăţire a condiţiei fizice. Sportul este o formă de educare. Domnule antrenor Cruţu, câţi copii nu v-au trecut prin mână, care au preluat valori, principii, disciplină, spirit de echipă, valori pe care sportul le promovează? Iar, cel mai important acum, sunt aceşti copii pe care îi învăţaţi să iubească sportul Tineri care sunt următoarea bază de selecţie pentru cei care fac acum performanţă, tineri care îi vor călca pe urme lui Alin Badea, Iulian Teodosiu şi acum, George Dragomir.
Marin Cruţu a fost plăcut surprins şi emoţionat de gestul ministrului, căruia i-a mulţumit pentru timpul acordat. Consideră totuşi că, fără sprijinul tuturor celor care l-au susţinut, nu ar fi putut să avanseze atât de mult şi chiar să împlinească visul unor copii cu situaţii mai puţin fericite.
„Nu mă aşteptam să îmi înmânaţi dumneavoastră personal acest titlu care mă obligă şi mă onorează în acelaşi timp. Nu pot decât să vă spun că am o mare bucurie. În aceeaşi măsură, şi emoţiile sunt copleşitoare. Vreau să spun că aceste merite nu-mi aparţin, având în vedere că nu putem să facem singuri totul. Trebuie să avem în jurul nostru o echipă sau oameni cu care să colaborăm. Aici mă refer la părinţi, copii, sportivi, autorităţile locale, judeţene, inclusiv Ministerul Tineretului şi Sportului, care ne-a sprijinit tot timpul şi a sporit dezvoltarea acestui domeniu. Mulţumesc celor care m-au sprijinit să obţin această recompensă profesională şi mai am o satisfacţie personală. Prin munca de antrenorat, cred că am creat calea unor copii, unii provenind poate din familii mai puţin prospere, de a-şi crea un drum în viaţă. Vă mulţumesc că aţi avut timp să ne vizitaţi”, a declarat antrenorul.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8705Euro4.8705
Dolarul SUA - 4.1828Dolarul SUA4.1828
Sondaj
Redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor va duce la:
Creşterea îmbolnăvirilor
Scăderea îmbolnăvirilor
Nici un efect
Valentin Barbu (PNL CL)
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv