Nr. 1061, Anul 18, din 13-Noiembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Pro Romania CL
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Comuna Miloşeşti are speranţe de dezvoltare şi bunăstare, căci are în frunte un adevărat gospodar
Aşa cum se ştie, comuna Miloşeşti din judeţul Ialomiţa are un primar nou, Dumitru Trifu, omul în care stau toate speranţele, de la care locuitorii aşteaptă o schimbare. Căci omul sfinţeşte locul, iar Dumitru Trifu a dovedit asta, de mulţi ani, prin faptele sale, în comunitatea în care trăieşte.
În primă fază, alesul local vrea să facă o evaluare a angajaţilor din Primărie. Asta nu înseamnă că angajaţii au motive să se teamă că vor fi daţi afară numai de dragul politicii. Se va face o evaluare, dar nu mai devreme de două săptămâni. Fiindcă, trebuie să i se permită unui angajat să lucreze un an, ca să i se poată cunoaşte capacităţile şi competenţa. Oricum, după o lună de muncă, primarul şi-a dat seama că echipa este competentă şi locuitorii trebuie să ştie că, de fapt, vinovat a fost liderul. Dacă ar fi să faci o comparaţie cu o echipă de fotbal, acolo întotdeauna se schimbă antrenorul, nu jucătorii.
Astfel a declarat la Fresh FM, în cadrul Emisiunii „Sport de la A la Z”, primarul Dumitru Trifu. Comuna Miloşeşti a atras foarte puţine fonduri europene în mandatele fostului primar, dar situaţia este pe cale să se schimbe. „Am avut o discuţie săptămâna trecută în ce priveşte o investiţie cu fonduri europene pe mediu. Există la nivel de comună o investiţie foarte mare, anume apă, canal, gaze şi îmi voi da toată silinţa să o duc la bun sfârşit în următorul mandat. Mai avem alte proiecte pe educaţie, dar aici lasă de dorit. În primul rând, dacă ai în atenţie cele trei priorităţi – educaţia, infrastructura şi cheltuirea banului public - atunci totul va merge bine. Ordinea de zi a primei şedinţe de Consiliu Local, ce va avea loc, cred, peste două săptămâni, automat trebuie să respecte ordinea ierarhică, adică alegerea celor trei comisii, numirea viceprimarului şi proiectele pe care le avem în demarare. Anume suntem chiar acum în desfăşurare cu modernizarea parcului din centrul comunei şi ceva lucrări pe care le putem face înainte de iarna care bate la uşă. Mai ales că am intrat în scenariul roşu, jumătate din angajaţi lucrează o zi da, una nu, şcolile s-au închis. De aceea, va fi destul de dificil. Am foarte mare încredere în oamenii pe care i-am găsit la Primărie. Fiecare răspunde de ceea ce a făcut şi pe postul unde a fost angajat. Nu cred că va fi cazul vreunui audit”, a precizat primarul, care cunoaşte deja principalele nemulţumiri ale oamenilor, căci le-a auzit destul de vocal în campania electorală.

(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.873Euro4.873
Dolarul SUA - 4.0969Dolarul SUA4.0969
Sondaj
Credeţi că se impune şi în România, la fel ca în marile ţări ale Europei, o nouă perioadă de lockdown?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv