Nr. 1061, Anul 18, din 13-Noiembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Pro Romania CL
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Eu unul mă voi bate să aducem locuri de muncă în Călăraşi”
Alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 se apropie şi toţi candidaţii încearcă să-şi prezinte cât mai bine proiectele pe care au de gând să le susţină în Parlamentul României, spre binele cetăţenilor. Chiar dacă ţara se confruntă cu o criză sanitară gravă - atâta timp cât în alte ţări s-au organizat alegeri şi nu s-a întâmplat nimic - ciclul electoral trebuie ţinut pentru a da greutate democraţiei din România. Toate acestea, fireşte, cu aplicarea măsurilor de siguranţă necesare. Ţara are nevoie de un nou Parlament. Cetăţenii au nevoie să nu mai vadă discrepanţele majore dintre Guvern şi Parlament. România are nevoie de oameni integri, care să nu aibă un trecut dubios.
Astfel a declarat la ARENA FM, în cadrul emisiunii „Tribuna electorală”, dedicată alegerilor parlamentare, senatorul Cătălin Lucian Iliescu, candidatul PMP Călăraşi pentru Senatul României. Acesta este inginer de profesie, antreprenor şi provine dintr-o familie de militari. Este căsătorit şi are cinci copii, respectiv patru fete şi un băieţel de cinci luni.
Cătălin Lucian Iliescu asigură că este un om care vine cu sufletul curat în faţa călărăşenilor şi nu are ce să-şi reproşeze. „Eu aş îndemna călărăşenii să se uite în CV-ul fiecărui candidat, să vadă exact care este istoria lui, cu bune, cu rele, că nimeni nu e perfect. Îi îndemn să pună ştampila pe acel candidat pe care dânşii consideră că îi poate reprezenta, că are un trecut în spate, că are o familie, că a făcut ceva la viaţa lui, nu doar pentru că l-au văzut la televizor sau că a debitat nu ştiu ce inepţii. Românii trebuie să aleagă oameni integri, să nu aleagă oameni proşti în funcţii publice. Până acum a fost un dicton: Fără corupţi în funcţii publice. Trebuie: Fără proşti în funcţii publice, pentru că de la prostie şi până la corupţie este un mic pas… Parlamentarul trebuie să fie acel personaj care să sprijine autoritatea locală, preşedintele Consiliului Judeţean, primarii de oraşe şi comune. Trebuie să aibă cabinet parlamentar deschis, dacă se poate, în cel puţin zece locaţii din judeţ. Nu poate fi prezent simultan în toate dar, măcar o dată la două săptămâni, poate să treacă şi să stea o zi la fiecare. Parlamentarul trebuie să fie acel om care să preia petiţii de la cetăţeni, să ştie să vorbească şi cu primarul, consilierul, prefectul, ministrul, să-i înştiinţeze de nevoile şi problemele oamenilor. Trebuie să facă interpelări în Parlamentul României, să se bată pentru cetăţeni. Trebuie să se bată pentru crearea de locuri de muncă, pentru un ecosistem curat, să nu mai avem gropi de gunoi ca la Lehliu, Ulmeni, la Modelu – Tonea, la Olteniţa, pe râul Argeş. Trebuie să se bată pentru împădurirea acestor zone, pentru agricultori, sistemul de irigaţii. Sunt foarte multe lucruri, asta trebuie să facă un parlamentar, să fie acea persoană care să reprezinte o continuitate reală a administraţiei publice locale”, a precizat senatorul Cătălin Lucian Iliescu, specificând că un parlamentar trebuie să ţină cu românii, iar telefonul lui să stea mereu la dispoziţia acestora pentru a-şi spune păsul.

(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius BADRAGAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.873Euro4.873
Dolarul SUA - 4.0969Dolarul SUA4.0969
Sondaj
Credeţi că se impune şi în România, la fel ca în marile ţări ale Europei, o nouă perioadă de lockdown?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv