Nr. 1061, Anul 18, din 13-Noiembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Pro Romania CL
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Candidatul care merge direct la Ţintă!
Ocupând prima poziţie pe lista electorală pentru Senatul României a Partidului Social Democrat filiala Ialomiţa, Ştefan Ţintă, demonstrează încă din timpul campaniei electorale că este pus pe fapte mari. Tânărul candidat are deja conturate două proiecte de lege pe care le va propune la începutul mandatului său.
Inspirandu-se din tradiţia americană, Ştefan Ţintă si-a propus ca în primele 100 de zile din mandatul său să depună propuneri legislative extrem de importante şi utile pentru cetăţeni şi cu o simbolistică puternică care să reflecte priorităţile politice ale viitorului senator. Primul proiect de lege urmăreşte implementarea şi respectarea Convenţiei ONU pentru drepturile copilului prin înfiinţarea unui Avocat al Poporului pentru copii. Această instituţie va avea ca rol apărarea drepturilor copilului şi va emite opinii cu privire la politicile publice pentru tineret. „În România, conform rapoartelor autorităţilor, în fiecare oră doi copii sunt victime ale unor forme de violenţă şi numărul total al cazurilor creşte cu cel puţin 1000 în fiecare an. Acestea sunt doar datele oficiale, realitatea este mult mai gravă şi nu mai putem tolera acest lucru. În calitate de senator o să mă lupt pentru respectarea drepturilor copiilor şi pentru ca ei să aibă un viitor mai bun în România” a spus viitorul parlamentar.
Cel de-al doilea proiect de lege va propune subvenţionarea companiilor din domeniul HORECA afectate de pandemie cu 20% din diferenţa venitului înregistrat lunar faţă de aceaşi lună a anului trecut. Această măsura este inspirată din soluţiile găsite de Germania şi Austria şi adaptată la economia României. Domeniul HORECA este o parte importantă a economiei României şi în activitatea mea de senator o să mă lupt pentru susţinerea acestui segment” a declarat candidatul la alegerile parlamentare, Ştefan Ţintă, pentru publicaţia noastră.


Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Ialomiţa
Executat de DAN PRESS SRL, – portal: www.ziarulimpact.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 1120020

( )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.873Euro4.873
Dolarul SUA - 4.0969Dolarul SUA4.0969
Sondaj
Credeţi că se impune şi în România, la fel ca în marile ţări ale Europei, o nouă perioadă de lockdown?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv