Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Schimbarea a început şi este un drum lung pe care îl vom parcurge cu paşi fermi”
Bucuroşi de rezultatul obţinut, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, reprezentanţii USR PLUS la Ialomiţa au organizat, la scurt timp, o conferinţă de presă de prezentare a celor doi primari, Vasile Popa şi Dumitru Trifu, care au reuşit să câştige primăriile Gârbovi şi Miloşeşti.
La conferinţă au participat Alexei Dărăbanu (preşedintele USR Ialomiţa); Alexandru Horhocea (preşedintele USR Slobozia, Octavian Săvoiu (preşedintele Plus Ialomiţa) şi cei doi primari.
În intervenţia sa, Alexei Dărăbanu a ţinut să sublinieze că munca a fost a tuturor, un efort de echipă. Dorinţa de schimbare a fost foarte mare şi foarte dorită. Cele două primării vor deveni cărţile de vizită pentru USR PLUS şi tot ceea ce reprezintă această formaţiune politică, nou înfiinţată, se va reflecta în activităţile administrative din comunităţile respective. „Consider că este un câştig extrem de mare, ca într-un judeţ ca al nostru, să avem doi primari, anume Dumitru Trifu la Miloşeşti şi Vasile Popa, la Gârbovi. A fost o muncă extrem de grea, am avut parte de fericire, dar şi de dezamăgiri, care ne vor determina să luptăm şi mai mult de acum încolo. A fost o experienţă unică pentru noi. Este prima dată când USR PLUS participă la nişte alegeri locale în Ialomiţa. Vreau să-i mulţumesc şi lui Alex, care şi-a depus candidatura pentru preşedintele Consiliului Judeţean. S-a ocupat extrem de mult de această campanie şi ne-a arătat că se poate. Eu sper ca sacrificiul de la Slobozia să merite, faptul că ne-am retras candidatul. Sper ca primarul să livreze cetăţenilor ceea ce-a promis. Dacă nu va face acest lucru, cu siguranţă va fi criticat şi va fi criticat cel mai bine din partea USR. Sacrificiul enorm s-a văzut şi din voturi. A fost o diferenţă extrem de mică şi este clar că voturile care au fost date, au fost voturile de la USR PLUS. Toţi consilierii locali USR PLUS, ce au reuşit să câştige mandate, vor încerca să implementeze principiile şi proiectele pe care le-au avut în programul de campanie, pentru a încerca să schimbe mentalităţi şi viziuni, traiul şi modul de a face vizibil modul în care administraţia lucrează în Ialomiţa. Este o victorie mare pentru un judeţ roşu de 30 de ani. Schimbarea a început şi este un drum lung pe care îl vom parcurge cu paşi fermi. Mulţumim alegătorilor şi celor ce ne-au susţinut şi apreciat”, a precizat liderul USR Ialomiţa, Alexei Dărăbanu.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv