Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Gheorghe Stelică a câştigat încă un mandat de primar la Ciulniţa!
Aşa cum se ştie, 27 septembrie a fost ziua decisivă a alegerilor locale în acest an. Electoratul şi-a spus cuvântul, punând ştampila pe cei în care au avut încredere că vor schimba în bine viaţa comunităţii. Omul sfinţeşte locul, cum se vehiculează în popor. Ca atare, primarii în funcţie, care au demonstrat că îi interesează cu adevărat dezvoltarea localităţilor şi oamenii, au avut clar câştig de cauză.
La Ciulniţa, primarul Gheorghe Stelică a obţinut încă un mandat, dovadă că localnicii îl apreciază şi sunt convinşi că este omul cel mai potrivit să gestioneze problemele comunităţii. Este omul care a pus suflet pentru localitate, a căutat să facă bine, iar ciulniţenii au văzut acest lucru. Iar atunci când faci treabă bună, nu e nevoie „să îngraşi porcul în ajun, înainte de Crăciun”. De aceea, primarul Stelică Gheorghe nu a avut nevoie, practic, de campanie. A trebuit să lupte pentru altceva. „Campania nu se face în patru săptămâni, mai ales pentru un primar în funcţie. Campania se face în fiecare zi, timp de 4 ani, cât eşti ales. Aşa am crezut eu că trebuie să fac şi în fiecare zi am muncit pentru oameni, fapt pentru care ei au fost recunoscători şi mi-au acordat încă o dată încrederea de a putea conduce destinele comunei Ciulniţa. Niciodată numai imaginea ta poate schimba ceva. Practic, trebuie să transmiţi sentimentele tale oamenilor, dorinţele tale şi să vezi ce aşteptări au de la tine. Asta am făcut-o din 2004. De atunci am căutat să fiu aproape de oameni, să aflu ce probleme au şi cum să fac să le rezolv, chiar solicitându-le sprijinul. Singur n-o să poţi să faci nimic, trebuie să dorească şi dânşii. Nu poţi să te duci cu forţa. În privinţa discuţiilor cu cetăţenii, a trebuit să demontăm minciunile care se spuneau tot timpul de către cei ce se ştiau cu musca pe căciulă. Eu am făcut întotdeauna lucrurile pentru oameni şi de aceea nu mi-a fost teamă de contracandidaţi. Niciodată n-am făcut rău nimănui şi nu vreau să fac rău şi Dumnezeu are grijă de fiecare”, a precizat la Fresh FM, în cadrul emisiunii „Subiectul Zilei”, Gheorghe Stelică, primarul comunei Ciulniţa, care a avut de luptat cu o anti campanie acerbă făcută pe site-urile de socializare şi în mas media. Însă, a ştiut să gestioneze situaţia cu calm căci, întotdeauna, şi-a dorit ca oamenii din comunitate, din cele cinci sate, să fie uniţi. Nu şi-a dorit ca oamenii să fie despărţiţi în tabere şi să nu vorbească unii cu alţii. Căci, vrea în continuare să colaboreze cu cetăţenii pentru a rezolva unele probleme. De exemplu, cum ar fi cazul în care ar vrea să facă o acţiune de voluntariat şi îi cheamă pe cetăţeni. Păi dacă aceştia nu vorbesc între ei, nu vin, nu pot să muncească împreună.
De aceea, a cerut oamenilor din echipă să nu recurgă la jigniri, să stea liniştiţi, căci lucrurile se vor linişti. Pentru ca, apoi, când se vor întâlni pe stradă, să nu se duşmănească. Crezul primarului Gheorghe Stelică e că Dumnezeu este cel care are grijă de toată lumea. Ce faci, ţi se va face, ce zici, ţi se va zice, ce pui tu în cârca altuia, ţi se va pune ţie.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv