Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
CotidianVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ajutor financiar pentru sportivi cu vârste între 6 şi 15 ani
Sportivii, cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, vor beneficia de un ajutor financiar de 300 de lei în vouchere pentru achiziţionarea de echipamente necesare. Este vorba de Ordonanţa 157, emisă de Guvernul României la iniţiativa Ministerului Tineretului şi Sportului. Mai exact, este vorba de un sprijin financiar care se adresează copiilor din învăţământul primar şi gimnazial, născuţi în perioada 1 ianuarie 2005 - 31 decembrie 2014.
Proiectul a fost prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Marin Cruţu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Ialomiţa şi Daniela Roşu, consilierul juridic al instituţiei. „Observ că este o paletă destul de largă în legătură cu limita de vârstă admisă. Începând cu data de 8 decembrie, odată cu apariţia actului normativ, aceştia vor fi nou legitimaţi la o structură sportivă din România. Demersurile ar trebui să plece de la profesori, prin informarea directă a copiilor şi, ulterior, a părinţilor, pentru a demara întocmirea unor dosare care să cuprindă mai multe documente”, a declarat Marin Cruţu.
Pentru a primi aceşti bani, cei interesaţi au nevoie de o cerere din partea părintelui sau al reprezentantului legal al acestuia, certificatul de naştere în original şi copie; actul de identitate al părintelui, în original şi în copie; legitimaţia sportivă care să aibă data începând cu 8 decembrie şi o declaraţie privind acordul preluării datelor cu caracter personal.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Petruta RIDICHE )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv