Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Noi suntem angajaţii comunităţii, nu câştigători ai unei redute folosite în interes personal”
Într-o conferinţă de presă, Dragoş Soare, primarul actual al Sloboziei, a vorbit, pe scurt, despre scopurile sale în noua funcţie şi despre echipa cu care va lucra timp de 4 ani. Acesta a declarat că va pune mult accent pe gestionarea şi creşterea bugetului primăriei.
„Aş vrea să încep cu mulţumiri vizavi de încrederea care mi-a fost acordată de cetăţeni. A fost o luptă extraordinară. Voi fi primarul Sloboziei timp de 4 ani. Indiferent de configuraţia din Consiliul Judeţean, voi încerca să iau decizii oneste, echilibrate, aşezate, să aduc stabilitate oraşului, să aduc bani, să produc cât mai mulţi, să optimizăm bugetul local. Voi încerca să deschid primăria către oameni. De altfel, primul meu consilier anunţat este un coleg din presă, care va fi, din prima zi a mea de mandat, în primărie, cu condiţia să-şi dorească, şi anume doamna Ionica Ghinea. Este o promisiune pe care am făcut-o. Primarul Sloboziei va avea 48 de consilieri, unul din posturile de consilieri ai primarului va fi dat comunităţii şi presei”, a spus Dragoş Soare.
Consilierii locali aleşi pentru acest mandat sunt Gabriel Ioniţă, Gigi Manea, Anca Telehuz, Costa Sărăcăceanu, Georgică Damian, Stoian Buzoianu şi Laura Ene.
Într-o prezentare pe scurt a acestora, Dragoş Soare a amintit experienţa lor în administraţie, dorinţa de afirmare şi de a rezolva probleme, ocupând posturi precum profesor, om politic şi aşa mai departe.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)

( Petruta RIDICHE )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv