Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Putem face multe lucruri bune pentru comuna noastră, totul e să vrem, să ne implicam şi să perseverăm”
• spune Vasile Popa, noul primar al comunei Gârbovi

Dacă la Miloşeşti, Alianţa USR PLUS a câştigat funcţia de primar cu Dumitru Trifu, un candidat matur, cu experienţă şi gospodar, la Gârbovi, Vasile Popa a convins electoratul prin entuziasmul său. Fireşte că şi prin dorinţa de a aduce cu adevărat schimbarea în localitate, de a face lucruri bune.
Vasile Popa este unul dintre cei mai tineri primari din România şi reprezintă energia, reprezintă viitorul, reprezintă toate visele pe care generaţia tânără şi le pune în politicieni. Are 26 ani. Este inginer şi îşi continuă studiile la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, la masterat, specializarea management în dezvoltare rurală.
În ultimii 2 ani, Vasile Popa a participat la majoritatea cursurilor de perfecţionare, organizate de USR, cât şi la întâlnirile cu europarlamentarii USR, de unde a învăţat lucruri importante pentru administraţia locală. Asta pentru că a fost şi este conştient că, pentru a fi cel mai bun, e nevoie de perfecţionare continuă, seriozitate şi responsabilitate.
Campania a început-o cu mult timp înainte, dar asta nu înseamnă că i-a fost uşor. „A fost o campanie grea. Eu am început mai devreme cu aproximativ 2 ani, m-am implicat în comunitate şi rezultatele s-au văzut. Pentru mine nu a fost o surpriză, mă aşteptam la acest rezultat. Am încercat s-o luăm din timp, să avem continuitate şi să închegăm o echipă. Asta am şi făcut. Am închegat o echipă de tineri, competentă şi zic că vom avea rezultate frumoase în viitor. Cheia succesului a fost implicarea. Nu mă tem de ce ne aşteaptă. Ştim la ce ne înhămăm şi sunt sigur că echipa îşi va spune cuvântul. Putem face multe lucruri bune pentru comuna noastră, totul e să vrem, să ne implicam şi să perseverăm”, a precizat Vasile Popa, specificând că are trei mari priorităţi pentru comuna Gârbovi pe care vrea să le rezolve. Anume educaţia, infrastructura şi agricultura, pe acestea se va axa în următorii patru ani.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv