Nr. 1059, Anul 18, din 23-Octombrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Un primar dacă e gospodar, el este punctul de plecare al unei localităţi”
Comunitatea din Miloşeşti are un nou primar, în persoana lui Dumitru Trifu, care a candidat din partea USR – PLUS. Acesta s-a născut în localitatea Nicoleşti, ce aparţine de comuna Miloşeşti. Are 56 ani. A lucrat ca şef de fermă în perioada comunistă 8 ani de zile, de unde a căpătat experienţă şi educaţie în muncă. După Revoluţie a înfiinţat o societate agricolă, a investit în utilaje şi, în paralel, a lucrat ca paznic de vânătoare la Asociaţia ADPS Unirea Bucureşti, ce aparţinea de Ministerul de Interne. Şi-a câştigat existenţa din mai multe business-uri. Este tehnician veterinar de meserie. Totodată, a mers în paralel cu agricultura, cu zootehnia. Are o familie frumoasă, doi copii. Fiul lui a terminat Teologia şi studiază muzica, acum e la master pentru vechimea muzicii, să aducă adevărata valoare a muzicii populare.
Noul primar spune că l-a învins detaşat pe Nelu Chiţoiu, primarul liberal în funcţie, dată fiind nemulţumirea oamenilor din comună. „Votul a fost covârşitor, dată fiind şi nemulţumirea oamenilor. Nu avem un cămin cultural. Sunt multe neîmpliniri. Ce am făcut eu la Miloşeşti? Nu am făcut altceva decât că eu am fost puntea de legătură între tineri şi vârstnici. Eu nu mă consider nici tânăr, nici bătrân, ci un om care poate să muncească şi să demonstreze că localitatea noastră are nevoie de dezvoltare şi modernizare. Am privit în ochii tinerilor, cei care m-au însoţit de bunăvoie, fiindcă au simţit că acest partid e al lor, al tinerilor. Tocmai de aceea eu i-am înţeles. Viitorul nostru îl reprezintă tinerii şi trebuie să le acordăm o speranţă. O speranţă înseamnă să-l laşi să conducă, să-şi spună viziunea, să-i dai şi lui prioritate în viaţa aceasta. Trebuie neapărat să dăm o şansă tinerilor. Am rămas foarte uimit, în campania electorală, de capacitatea tinerilor, de gândirea democratică, pe care eu nu prea o înţeleg dar, datorită lor că mi-au implantat-o, mi-am dat seama că trebuie să gândim pentru viitor. Sper ca bunul Dumnezeu să ne dea sănătate să putem să demonstrăm că nu înşelăm această ţară, nici comunitatea în care fiecare îşi desfăşoară activitatea. Cheia succesului meu a fost buna colaborare a mea, timp de 30 şi ceva de ani, cu oamenii din comună. Nu există locuitor din comuna Miloşeşti să nu fi avut contact cu mine, pe linie socială, pe linie profesională şi atunci nu i-am dezamăgit. Chiar dacă n-am putut să rezolv o situaţie de moment, le-am explicat de ce nu se poate sau i-am rugat să mai aştepte. Atunci oamenii, când au auzit că-mi depun candidatura, foarte mulţi vârstnici s-au aplecat către mine şi au spus: Da, domnule îl cunoaştem, niciodată nu ne-a dezamăgit şi chiar merită să fie reprezentantul nostru. Un primar dacă e gospodar, el este punctul de plecare al unei localităţi, el e startul, după el se aliniază comuna, el e reprezentantul. Dacă vine cineva în comună, întreabă de domnul primar şi cum este văzut el, aşa este văzută şi comuna”, a precizat Dumitru Trifu.
Alesul local are mai multe proiecte în vedere, printre care unul care vizează realizarea de perdele forestiere în zona islazului comunal, care face legătura între cele trei sate. Acolo doreşte să planteze o perdea forestieră, pe o distanţă de 5-6 kilometri.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8744Euro4.8744
Dolarul SUA - 4.1145Dolarul SUA4.1145
Sondaj
Credeţi că alegerile parlamentare trebuie amânate?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv