Nr. 1057, Anul 18, din 8-Septembrie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
DEDEMAN
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
PNL şi-a asumat să piardă voturi, pentru ca România să câştige o şansă
De câtva timp, de când numărul cazurilor COVID-19 a scăzut în România, PSD-ştii au prins curaj şi şi-au dat jos masca pentru a li se vedea adevărata faţă: de oameni care n-au făcut nimic pentru ţară cât au fost la guvernare şi care acum critică orice, oricând. Să vii acum şi să spui „Repornim România”, i se pare senatorului liberal călărăşean, Răducu Filipescu, o neruşinare imensă. O lipsă de respect faţă de românii pe care PSD îi ia de naivi. „Oare am uitat ce a făcut PSD la guvernare? Să ne aducem aminte că preocuparea principală a PSD era să-şi bată joc de legi în aşa fel încât să scape Liviu Dragnea de puşcărie. A uitat cineva asta? Sunt sigur că nu.
Apar acum tot felul de vuvuzele politice care spun că vor să facă ele ce nu a făcut PNL. Păi ce aţi făcut pentru ţara asta?! Că vi s-a făcut atât de tare frică de ziua judecăţii încât aţi renunţat la guvernare. Aţi vrut să scăpaţi de guvernare, să lăsaţi PNL povara gestionarii pandemiei, convinşi fiind că noi ne vom prăvăli în sondaje. Numai că, aşa cum spune românul, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. PNL a gestionat foarte bine criza sanitară iar oamenii văd acest lucru. Da, s-o spunem pe cea dreaptă, dacă PSD voia să rămână cu adevărat la guvernare, la majoritatea parlamentară pe care încă o are, trebuia să fie şi acum la guvernare. Normal că PNL a vrut să vină la guvernare. Pentru că orice minut cu PSD la guvernare era împotriva României, era o nedreptate care se făcea imaginii României în lume, era o lipsă de viitor pentru tinerii care nu mai vedeau nici o speranţă în ţară şi plecau să muncească în străinătate. Şi, nu în ultimul rând, vă imaginaţi cam ce s-ar fi întâmplat în România pe perioada de pandemie cu Viorica Dăncilă şi Carmen Dan la butoane? Da, PNL şi-a asumat să piardă voturi luând măsuri pentru ca România să câştige o şansă. Ştiam că o să fie greu, că o să ni se arunce noroi şi bolovani în cap în timp ce reparăm ce a stricat PSD. Puteam să stăm deoparte, până la alegeri, şi să câştigăm atunci fără nici un fel de probleme, lăsându-i pe psd-işti să cadă în capcana propriilor minciuni. Dar câştigam noi şi pierdea România. Nu puteam să lăsăm să se întâmple aşa ceva. Acum, după ce această pandemie a lovit întreaga lume şi a răpus economii puternice din state extrem de performante, vine PSD şi acuză PNL că n-a gestionat cum trebuie această criză”, a precizat senatorul Filipescu, specificând că, mai sunt doar câteva luni până la alegeri şi PSD vrea să se agaţe de nemulţumirea firească a oamenilor care şi-au pierdut afaceri, locuri de muncă, viaţa aşa cum o aveau până la pandemie.
„Practic, PSD vrea să tragă câştig din necazul oamenilor. Să te foloseşti de această situaţie grea prin care trece România şi să promiţi din nou câte în lună şi în stele, după ce ai fost la guvernare şi n-ai făcut nimic este mai mult decât jalnic. PNL îşi va urma parcursul său istoric, de a făuri ş de a duce mai departe România. Alături de oamenii cărora le pasă cu adevărat de ce se întâmplă în ţară, vom reclădi economia slăbită de pandemie, vom consolida democraţia, îi vom face pe români să nu mai fugă din ţara lor. Poate că par cuvinte mari, dar ştiu că nu sunt, pentru că vrem acelaşi lucru pe care-l vor şi românii: să fim mândri de ţara noastră”, a mai adăugat senatorul liberal călărăşean.
( Marius TOMITA )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8705Euro4.8705
Dolarul SUA - 4.1828Dolarul SUA4.1828
Sondaj
Redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor va duce la:
Creşterea îmbolnăvirilor
Scăderea îmbolnăvirilor
Nici un efect
Valentin Barbu (PNL CL)
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv