Nr. 1053, Anul 18, din 29-Mai-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Pro România îşi propune să existe o cât mai mică diferenţă între ceea ce spui şi ceea ce faci“
Anul 2020 este deosebit de important pentru toate formaţiunile politice din România, dat fiind ştiut faptul că urmează două runde de alegeri. Ca atare, fiecare partid încearcă să adune încă de pe acum cât mai mult capital electoral şi să atragă simpatia şi încrederea oamenilor. Mai cu seamă partidele mai noi pe scena politică, dar care au dovedit că vin cu o altă abordare, încearcă să îşi consolideze poziţia.
Bunăoară, Pro România îşi propune să existe o cât mai mică diferenţă între ceea ce spui şi ceea ce faci. Membrii formaţiunii vor să vadă că Pro România e într-adevăr o forţă care acum se formează şi să reprezinte începând cu vara şi cu toamna acestui an altceva pe eşicherul politic românesc.
Şi la nivelul judeţului Călăraşi, coordonatorul Pro România în judeţul Călăraşi, Răzvan Meseşeanu îşi aduce întregul aport pentru ca organizaţia să se dezvolte. Acesta chiar a întins o mână către celelalte partide pentru a face front comun şi să rezolve, împreună, problemele locuitorilor. Dar, din păcate, gestul său a rămas fără ecou.
Propunerea sa se referea, mai exact, la faptul că viitorii consilieri locali ar putea să aducă o contribuţie mult mai clară comunităţii. Măcar consilierii judeţeni ar trebui determinaţi să facă nişte tururi prin judeţ pentru a cunoaşte problemele reale cu care se confruntă cetăţenii. Dar, să facă întâlniri cu cetăţenii, nu să meargă la mese pe la Primării, ca să se întâlnească acolo doar cu primarul şi consilierii locali. Să vadă ce probleme sunt acolo, cum trăiesc oamenii şi nu doar în campania electorală. Consilierul PSD trebuie să fie braţ la braţ la întâlnirile cu cetăţenii cu consilierul de la PNL, USR, Pro România căci, până la urmă, toţi servesc interesul public, indiferent de culoarea politică.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.8423Euro4.8423
Dolarul SUA - 4.2788Dolarul SUA4.2788
Sondaj
Va reuşi România să ţină sub control pandemia cu COVID-19?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv