Nr. 1043, Anul 18, din 17-Ianuarie-2020
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Pro România Călăraşi intenţionează ca până la finele lunii februarie 2020 să depună candidaturile pentru alegerile locale
Conducerea Pro România Călăraşi a organizat, recent, o conferinţă de presă, în cadrul căreia a prezentat noutăţile pe care filiala le-a înregistrat. La aceasta au participat Răzvan Meseşeanu, coordonatorul Pro România Călăraşi; comisarul şef Alexandru Şohan (coordonator local pe municipiul Călăraşi); fostul viceprimar Virgil Dumbravă; Marius Nedelcu, preşedintele Filialei Pro România din Chiselet; fostul primar de la Cuza Vodă, Aurel Stan.
În intervenţia sa, Răzvan Meseşeanu, coordonatorul Pro România Călăraşi, a informat că până la sfârşitul lunii februarie 2020, vor avea loc alegeri interne în cadrul organizaţiilor teritoriale şi în cadrul Organizaţiei Judeţene.
„Este un aspect pe care îl doreau foarte mulţi şi iată că de la Bucureşti s-a considerat că este momentul ca noi să dăm acest examen în faţa propriilor suporteri, în faţa propriilor colegi, pentru a ne forma, legitima, ca structuri de conducere, la nivelul fiecărei localităţi. Tot până la sfârşitul lunii februarie, avem de gând să lansăm către spaţiul public candidaturile pentru primari, consiliile locale, Consiliul Judeţean Călăraşi, pentru municipiul Călăraşi, municipiul Olteniţa. Vom încerca să avem liste complete, absolut în toate unităţile administrativ teritoriale. O altă idee, pe care vreau să o transmit, e faptul că sunt mâhnit de faptul că nu s-a luat în considerare, deşi am anunţat de două ori că arunc această mănuşă către competitorii politici – mult mai vechi, mult mai rutinaţi, mastodonţii politicii, PSD, PNL şi chiar USR – de a ne aşeza la o masă şi a încerca să stabilim împreună, care ar fi primele trei priorităţi pentru municipiul reşedinţă de judeţ, municipiul Olteniţa şi judeţul Călăraşi. Probabil se consideră că suntem prea mici, la momentul acesta, ca cineva, ca primarul Drăgulin, preşedintele Iliuţă, preşedintele Iacomi, senatorul Filipescu, senatorul Paţurcă, să stea la discuţii cu noi. Ştiu că au aflat de această mănuşă aruncată. Era frumos şi civilizat să răspundă acestei invitaţii. Cred că va veni o vreme când vom fi rugaţi să participăm la astfel de discuţii şi noi vom spune: Prezent”, a precizat Răzvan Meseşeanu, specificând că singurul partid care mai poate să facă Opoziţie în prezent, după atâtea frământări politice, este Pro România ( la nivel naţional, la nivel judeţean şi de municipiu). Pro România este singurul partid de Opoziţie şi conform gândirii, pe care membrii se pregătesc să o lanseze către populaţie, vor încerca să monitorizeze tot ce înseamnă Consilii locale ( prin echipele din teritoriu), Consiliul Judeţean, instituţii deconcentrate.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius BADRAGAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.779Euro4.779
Dolarul SUA - 4.3101Dolarul SUA4.3101
Sondaj
Trebuie guvernul Orban sa dubleze alocatiile pentru copii?
Da
Nu
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv