Nr. 1030, Anul 18, din 6-Septembrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Administratia judeteana, pe care o conduc, nu ofera calarasenilor promisiuni si vorbe goale, ci fapte concrete pentru bunastare”
• spune Vasile Iliuta, presedintele CJ Calarasi

Autoritatile judetului Calarasi au bifat, recent, o noua realizare, foarte importanta pentru comunitate. Este vorba de semnarea unui nou contract privind modernizarea a doua drumuri judetene - DJ 402 si DJ 302. Modernizarea acestor drumuri se va face cu fonduri europene si trebuie scoasa in evidenta preocuparea continua a Consiliului Judetean Calarasi pentru modernizarea infrastructurii rutiere.
Astfel subliniaza Vasile Iliuta, presedintele CJ Calarasi.
„Prin contractul pe care il semnam, astazi, aratam inca o data ca administratia judeteana, pe care o conduc, nu ofera calarasenilor promisiuni si vorbe goale, ci fapte concrete pentru bunastare. Nu vorbim de bani europeni, aducem bani europeni. Nu scriem proiecte, pe care se pune apoi praful prin sertare, ci realizam proiecte pentru o viata mai buna. Investitiile in infrastructura reprezinta, pe langa un indicator al vietii civilizate, o resursa vitala pentru atragerea de investitii in judet. Stiu ca va doriti un judet cu o infrastructura rutiera la standarde europene, asa ca multe din investitiile noastre tintesc acest deziderat. Ne dorim cu totii sa circulam pe drumuri mai bune si vom reusi! Impreuna!”, a declarat la semnarea contractului ( 4 iunie 2019), presedintele Iliuta, specificand ca, DJ 402 face legatura intre Curcani si granita cu judetul Ialomita, iar DJ 302, intre Belciugatele si granita cu judetul Ialomita.
Sunt peste 63 de kilometri de drum judetean, pe care se va turna asfalt, pe care vor fi marcaje rutiere, poduri si podete si, foarte important, pe care se vor construi 32 de statii de autobuz ( 4 statii pe DJ 302 si 28 de statii pe DJ 402). Valoarea totala a contractului este de 90 de milioane de lei, fonduri atrase prin Programul Operational Regional.

(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Marius BADRAGAN )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7354Euro4.7354
Dolarul SUA - 4.2654Dolarul SUA4.2654
Sondaj
Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, cu cine ati vota?
Klaus Iohannis
Viorica Dăncila
Dan Barna
Theodor Paleologu
Mircea Diaconu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv