Nr. 1035, Anul 18, din 18-Octombrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Exclusiv
„Iohannis şi PNL pregătesc măsuri de austeritate pentru români”
• avertizează Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi

Joia neagră pentru români, cum a fost numită ziua de 10 octombrie după căderea Guvernului în urma moţiunii de cenzură, a trimis PSD în opoziţie, aducând la putere un guvern minoritar condus de liberali. Asta provoacă în mod clar motive de îngrijorare pentru social democraţi care tind să creadă că în mod cert, actuala putere va recurge la măsuri de austeritate.
„Opoziţia a dat jos un guvern care a performat în ultimii 3 ani şi nu spun asta doar eu, o spun cifrele: creştere economică de 7% în 2017, de 4,9% în 2018, iar în acest an aveam o perspectivă de 5,5%. În plus, creşterile de salarii şi de pensii, fără precedent în România, creşterea veniturilor şi a nivelului de trai şi sprijinirea antreprenorilor prin programe specifice, precum Start-Up Nation, au fost reperele unei guvernări reuşite”, a declarat
Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi, specificând că reuşita Opoziţiei a avut loc în urma unor trădări. „Reuşita PNL şi a partidelor care au sprijinit moţiunea a fost urmare a unor trădări. Trădătorii vor fi excluşi din partid cât de curând, iar PSD îşi va urma calea democratică a opoziţiei, dar şi lupta pentru bunăstarea românilor. Să nu uităm că PNL a anunţat deja o guvernare de austeritate, cu tăieri de pensii şi de salarii, cu disponibilizări, cu creşteri de impozite şi taxe, cu majorări de preţuri şi tarife. Nu demult am auzit o cifră, vehiculată de către unul dintre oamenii de afaceri care îl sfătuiesc pe Iohannis: 400.000 de români care lucrează în aparatul public urmează a pleca acasă. Ne vom face datoria ca partid de opoziţie şi sperăm ca în scurta perioadă în care se vor afla la conducerea acestei ţări, cei din PNL să nu strice tot ce s- a făcut bun pentru români în aceşti ultimi ani”, a concluzionat preşedintele PSD Călăraşi.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7556Euro4.7556
Dolarul SUA - 4.2732Dolarul SUA4.2732
Sondaj
Este indicat ca în continuare să avem un Guvern...
Tehnocrat
Politic
Nu ştiu/Nu mă interesează
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv