Nr. 1040, Anul 18, din 6-Decembrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Social
MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate oferă acces la „Permis pentru viitor” pentru al 5-lea an consecutiv
• programul Permis pentru viitor, prin intermediul căruia MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate acoperă costurile obţinerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, a ajuns la cea de-a 5-a ediţie; Data limită până la care cei interesaţi se pot înscrie pentru a obţine finanţare este 25 ianuarie 2020

MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate au lansat cea de-a 5-a ediţie a programului „Permis pentru viitor”, prin care se acoperă costurile obţinerii permisului de conducere de orice categorie pentru tinerii cu posibilităţi materiale reduse, pentru care permisul de conducere este o condiţie sau poate fi un avantaj în obţinerea unui loc de muncă sau în menţinerea şi extinderea atribuţiilor de serviciu existente.
Solicitările de finanţare pot fi depuse online sau prin poştă până la data de 25 ianuarie 2020. Se pot înscrie tinerii din medii defavorizate, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, care doresc să obţină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze şi tramvaie). „Pentru al 5-lea an consecutiv reuşim să fim alături de tinerii din medii defavorizate, care au nevoie şi doresc să obţină permisul de conducere. Rezultatele obţinute în ediţiile anterioare ale acestui program au dovedit utilitatea şi succesul acestei iniţiative. Majoritatea beneficiarilor sunt tineri pentru care permisul de conducere obţinut cu sprijinul nostru poate însemna acces la un loc de muncă şi, automat, şansa la o viaţă mai bună. Noi ne bucurăm că le-am putut fi alături şi le dorim un viitor cât mai bun. MOL România îşi va menţine în continuare angajamentul de a fi partenerul de nădejde al comunităţii, sprijinind aceşti tineri pentru care obţinerea permisului de conducere este o necesitate”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.
Evenimentul de lansare a celei de-a 5-a ediţii a programului s-a desfăşurat la sediul Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi din Bucureşti, în prezenţa a nouă tineri care la ediţiile precedente au beneficiat de sprijinul financiar oferit şi au obţinut permis de conducere.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7785Euro4.7785
Dolarul SUA - 4.3069Dolarul SUA4.3069
Sondaj
V-a plăcut cum au fost organizate manifestările dedicate Zilei de 1 Decembrie la nivel naţional?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv