Nr. 1038, Anul 18, din 15-Noiembrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Social
Dunărea se alătură din nou galeriei în acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş
Ideile bune fac faţă cu brio probei timpului. Aşa că, an de an, fiecare ediţie s-a dovedit un real succes. Proiectul „Cutia cu jucării!” bate din nou la uşa Sălii Polivalente „Ion. C. Neagu” din Călăraşi. Şi, evident, la inimile călărăşenilor.
Astfel, pe data de 12 decembrie, toţi pasionaţii de sport – şi nu numai - care vor asista la meciul de handbal AHC Dunărea Călăraşi – CSM Bacău, sunt rugaţi să vină la Sală cu o jucărie din pluş. Jucăriile vor fi aruncate pe teren în pauza meciului, urmând să fie colectate de organizatori şi donate ulterior copiilor din centrele instituţionale sau din familiile cu posibilităţi materiale reduse.
Proiectul „Cutia cu jucării” este coordonat de suporterii prezenţi meci de meci alături de echipă. „Parteneri oficiali sunt toţi iubitorii de handbal călărăşeni, însă lista rămâne deschisă”, a precizat unul dintre membrii galeriei. „Sperăm că şi în acest an călărăşenii să susţină proiectul nostru, astfel încât să putem face cu toţii ceva mai frumoase sărbătorile unor copii nevoiaşi”, a mai declarat acelaşi suporter.
Clubul AHC Dunărea Călăraşi se alătură din nou galeriei, cu intenţia de a-i ajuta să transforme şi anul acesta în succes acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş, „CUTIA CU JUCĂRII”. Astfel, clubul invită joi, 12 decembrie, toţi călărăşenii, nu doar pentru a-i susţine pe băieţi în disputa cu CSM Bacău, ci şi pentru ai ajuta la umplerea „Cutiei cu jucării”, care are ca destinatari copiii defavorizaţi.
Partida dintre AHC Dunărea şi CSM Bacău are şi un caracter caritabil, evenimentul „Cutia cu Jucării” făcând parte din acţiunea de Crăciun a celor de la galerie. „Astfel, venind la meci, te invităm să donezi şi o jucărie de pluş. Împreună putem aduce un zâmbet pe faţa cât mai multor copii. Ia-ţi prietenii, o jucărie şi hai la meci!”, îndeamnă organizatorii.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7667Euro4.7667
Dolarul SUA - 4.3224Dolarul SUA4.3224
Sondaj
Noul Guvern vrea introducerea unei taxe de primă înmatriculare. Cum vedeti aceasta intentie?
Sunt de acord
Total impotriva
Nu ma intereseaza
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv