Nr. 1035, Anul 18, din 18-Octombrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Cotidian
Peşte vândut fără documente legale şi în condiţii improprii
O cantitate de 191 de kilograme de peşte, comercializat în condiţii improprii, a fost confiscată, zilele trecute, de jandarmi, în judeţul Călăraşi.
Astfel, sâmbătă, 12 octombrie, a.c., în urma unei sesizări telefonice primite la dispeceratul unităţii, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi s-a deplasat în satul Floroaica, din comuna Vâlcelele, unde a surprins un bărbat, în timp ce oferea spre vânzare o cantitate de peşte, direct dintr-o autoutilitară, fără a deţine documente legale în acest sens.
Jandarmii i-au întocmit comerciantului de ocazie actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transport şi comercializare ilegală a peştelui, acestea urmând a fi înaintate organelor abilitate, in vederea continuării cercetărilor.
Întreaga cantitate de 191 de kilograme de peşte a fost confiscată de jandarmi şi predată, pe bază de proces verbal, la Grădina Zoologică a municipiului Călăraşi.
Jandarmeria Călăraşi le recomandă cetăţenilor să evite cumpărarea unor produse alimentare perisabile, de la persoane necunoscute şi neautorizate din punct de vedere sanitar-veterinar, întrucât aceste produse pot reprezenta un adevărat pericol pentru sănătate.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7556Euro4.7556
Dolarul SUA - 4.2732Dolarul SUA4.2732
Sondaj
Este indicat ca în continuare să avem un Guvern...
Tehnocrat
Politic
Nu ştiu/Nu mă interesează
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv