Nr. 1040, Anul 18, din 6-Decembrie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Eveniment
Cadouri de Moş Nicolae oferite de Consiliul Judeţean copiilor nevoiaşi
Ca în fiecare an, de Sărbători, mai mult ca oricând, autorităţile se gândesc şi la cei care au mai puţin noroc în viaţă.
Startul acţiunilor umanitare a fost deja dat, graţie funcţionarilor Consiliului Judeţean Călăraşi care au „împrumutat” pentru o zi sacul plin cu daruri al lui Moş Nicolae pentru copiii nevoiaşi ai judeţului, dar cu rezultate bune la învăţătură.
Aflată în cel de-al doilea an de organizare, acţiunea umanitară reprezintă cel mai frumos dar oferit micuţilor care nu au nici măcar ghetuţe pentru cadouri. Banii pentru cumpărarea hainelor sunt donaţi de către angajaţii instituţiei, urmând ca pe 6 decembrie, copiii să-şi primească darurile. Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi le oferă vizionarea gratuită a unui film de animaţie 3D. Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” le dăruieşte pachete cu cărţi de lectură. Tot evenimentul se va încheia cu o pizza, un suc şi o prăjitură, oferite de Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.
[citeste]
HORIA BRENCIU şi IRINA RIMES în spectacol la Călăraşi!
Manifestările ce vor avea loc în cadrul Proiectului „Clinchet de argint pe aripi de colind”, organizate de Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Călăraşi, cuprind anul acesta şi două concerte extraordinare susţinute de IRINA RIMES şi HORIA BRENCIU & HB Orchestra.
În acest sens, instituţia de cultură se află în aceste zile în organizare de licitaţie pentru ca cei doi artişti să poată concerta în faţa publicului călărăşean.
Astfel, ca urmare a finalizării acestor proceduri, Horia BRENCIU & HB Orchestra va susţine un recital duminică 15 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, iar Irina RIMES, luni 16 decembrie 2019 – ora 18:00.
Ambele evenimente vor avea loc în Sala „Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Cultură Călăraşi.
• Recital HORIA BRENCIU - preţ bilet: 100 lei (sală) şi 80 lei (balcon);
• Recital IRINA RIMES - preţ bilet: 50 lei (sală) şi 30 lei (balcon).
Biletele se pun în vânzare începând cu data de 10 decembrie 2019 la sediul Centrului Judeţean de Cultură Călăraşi.
[citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.7785Euro4.7785
Dolarul SUA - 4.3069Dolarul SUA4.3069
Sondaj
V-a plăcut cum au fost organizate manifestările dedicate Zilei de 1 Decembrie la nivel naţional?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv