Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Silica Vali Tudor este oficial noul subprefect al judetului Ialomita
De saptamana trecuta, judetul Ialomita are oficial un nou subprefect, cu caracter temporar, prin detasare, in conditiile legii. Este vorba de Silica - Vali Tudor, fost viceprimar al municipiului Fetesti si consilier judetean, care a inlocuit-o pe Tonita Manea (detasata, la randul ei, de la Casa Judeteana de Pensii Ialomita, unde exercita functia de director economic).
Ceremonia de investire in functie a noului subprefect a avut loc, mai exact, miercuri 7 martie 2018, in Sala studio din cadrul Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ din Slobozia. La eveniment au participat Gigi Petre (prefectul judetului Ialomita), Mihai Dan Chirica (secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, coordonator al tuturor Institutiilor Prefectului); Gabriel Musat (viceprimarul municipiului Slobozia); Teodor Iulian Gheorghe (director general MAI); Silica Vali Tudor (noul subprefect) si alte persoane care au dorit sa ii fie alaturi la importantul moment.
Prima interventie a apartinut secretarului de stat Mihai Dan Chirica. Acesta si-a manifestat onoarea de a fi prezent la ceremonia de investire, dupa care a dat citire celor doua Hotarari de Guvern adoptate in sedinta de pe 1 martie 2018. Asa cum era si firesc, secretarul de stat a adresat felicitarile de rigoare noului subprefect. Apoi, conform procedurii, Silica Vali Tudor a fost invitata sa depuna juramantul de credinta. Dupa juramant, secretarul de stat Chirica i-a urat mult succes in activitate noului subprefect.
„Doresc sa va urez mult succes in activitate. Domnul prefect este un om cu foarte mare experienta, mi-as dori sa faceti o echipa si sa nu uitati un deziderat al meu, care trebuie sa fie si al dumneavoastra: cetateanul. El trebuie sa fie pe primul loc. Suntem in slujba cetateanului, fie ca ne desfasuram activitatea in administratia publica locala sau centrala. Totodata doresc sa-i multumesc domnului prefect pentru efortul pe care l-a facut in perioada fenomenelor meteorologice de amploare. In opinia mea, in judetul Ialomita, lucrurile au mers nu bine, ci foarte bine. Sper sa faceti o echipa si sa lucrati in slujba cetateanului. Eu va asigur ca suntem alaturi de judetul dumneavoastra, cum suntem alaturi de toate judetele si incercam sa va sprijinim in toate proiectele demarate“, a subliniat secretarul de stat Mihai Dan Chirica.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6605Euro4.6605
Dolarul SUA - 4.112Dolarul SUA4.112
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker