Nr. 1003, Anul 16, din 7-Decembrie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„In actuala guvernare exista haos si o nepricepere greu de explicat“
• a spus europarlamentarul PNL Cristian Busoi cu prilejul recentei vizite la Calarasi

Elevii Colegiului National „Barbu Stirbei“ au avut parte zilele trecute de un oaspete de seama. Europarlamentarul Cristian Busoi (presedintele PNL Bucuresti) a fost prezent zilele trecute la Calarasi pentru a se intalni cu profesorii si elevii liceului implicati in EPAS - Programul Scolilor Ambasador ale Parlamentului European, finantat de Uniunea Europeana. Programul urmareste imbunatatirea cunostintelor despre Europa si democratia parlamentara europeana in randul tinerilor. Dupa intalnire a fost organizata o conferinta de presa la sediul Organizatiei Judetene PNL Calarasi, la care au participat presedintele acesteia - Daniel Dragulin si Cristian Busoi.
Cu acest prilej, europarlamentarul a subliniat ca a fost onorat sa se alature elevilor de la Colegiul National „Barbu Stirbei“ din Calarasi, preocupati de viitorul economic si politic al Romaniei si evolutia tarii noastre in Uniunea Europeana. A fost placut impresionat de cunostintele lor si a raspuns cu placere tuturor intrebarilor despre consecintele Brexit-ului asupra tinerilor romani care studiaza sau lucreaza in Marea Britanie, despre accesul viitorilor studenti la universitatile din Uniunea Europeana, rolul pe care il are Parlamentul European si cum influenteaza deciziile luate acolo dezvoltarea Romaniei.
„Am vorbit despre Parlamentul European, despre rolul Romaniei in Uniunea Europeana, despre viitorul Uniunii Europene, bugetul de dupa 2020, despre Brexit am primit foarte multe intrebari. A fost o intalnire nepolitica, doar un dialog intre mine - ca europarlamentar - si profesorii si elevii de la colegiu care sunt intr-o competitie. Pe langa faptul ca au bifat o intalnire cu un europarlamentar, cred ca au aflat foarte multe lucruri interesante, ce le pot fi de folos. Dialogul acesta va continua. Le-am promis ca vom pastra legatura si ca voi mai veni la Calarasi ca sa discutam despre aceste lucruri“, a precizat europarlamentarul, care nu a uitat nici de latura politica, aceasta fiind abordata doar in cadrul conferintei.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Diana ARON )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6605Euro4.6605
Dolarul SUA - 4.112Dolarul SUA4.112
Sondaj
Cine ar trebui sa mareasca salariile?
Politicienii
Piata
Imi este indiferent
Blocat in FM
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker