Nr. 963, Anul 16, din 12-Ianuarie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
EconomicVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
ADR Sud Muntenia, partener in proiectul „Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia“
ADR Sud Muntenia a obtinut finantare nerambursabila pentru un nou proiect european! Incepand cu luna ianuarie 2018, Agentia, in calitate de partener, impreuna cu Asociatia „Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania“, in calitate de lider, au demarat implementarea proiectului „Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia“, finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman (POCU) 2014 - 2020, Axa prioritara 3 „Locuri de munca pentru toti“.
Obiectivul general al acestui proiect, ce are o perioada de implementare de 36 de luni, este reprezentat de cresterea ocuparii in regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, prin dezvoltarea culturii antreprenoriale a persoanelor fizice (someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca etc.) si sustinerea infiintarii, dezvoltarii si mentinerii pe piata a intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana.
Prin proiectul „Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia“ se urmareste sustinerea dezvoltarii spiritului antreprenorial la nivelul regiunii noastre, prin imbunatatirea competentelor antreprenoriale pentru un numar de minimum 336 de persoane care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in zona urbana si care vor beneficia de formare antreprenoriala.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6573Euro4.6573
Dolarul SUA - 3.8067Dolarul SUA3.8067
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker