Nr. 989, Anul 16, din 13-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ambitiile politice dauneaza grav reabilitarii Variantei de Nord a municipiului Calarasi!
O veste rea pentru calaraseni este aceea ca strada Varianta Nord va mai avea de asteptat pana sa intre la reabilitare. In conformitate cu Hotararea de Guvern 84/2011, strada in cauza se afla in administrarea Consiliului Local al municipiului Calarasi care, la acest moment, nu dispune de fondurile necesare pentru a executa astfel de lucrari.
Ori acest drum este deosebit de important pentru municipiul Calarasi fiindca asigura legatura intre DN3 Calarasi-Bucuresti, DN21 Calarasi-Slobozia si DN3B Calarasi-Fetesti. De asemenea, strada asigura si tranzitul intre Bulgaria si Moldova sau Ucraina.
De aceea, in sedinta de Consiliu Judetean din luna septembrie 2017, pe ordinea de zi a figurat un proiect de hotarare care viza trecerea tronsonului de drum in administrarea Consiliului Judetean Calarasi. Astfel incat, CJ sa poata investi in reabilitarea caii de comunicatie, deoarece municipalitatea nu are putere financiara necesara. Primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin nu este descurajat si nu considera ca vestea e rea.
„Nu este nicio problema ca Primaria ramane pasibila de cheltuiala cu reabilitarea acestei strazi. Eu o voi face in momentul in care PNDL imi va da banii. Aici este o polita, cred, de plata, dar, in fine. Nu au fost de acord consilierii de la PSD. In primul rand, nu imi faceau mie un favor. Daca erau corecti ar fi avut in vedere ca CJ are bani pentru investitii de genul acesta. Exista niste fonduri de care putea beneficia CJ pentru a realiza acest asfalt pe Varianta de Nord. Eu am reabilitat-o pe partea dreapta sau stanga, depinde cum vrei s-o privesti si toata lumea m-a injurat, pentru ca acum sa fie multumita. Este o sosea de rocada foarte buna, cu o infrastructura sanatoasa, cu termen de garantie unde responsabilitatea e in sarcina constructorului. Pe parcursul acestei sosele exista o firma Saint Gobain care deserveste si interesele comunitatii noastre. Dar, daca interesele de partid sunt mai importante decat cele ale comunitatii, asta e dovada. Nu o folosea Dragulin, nu pentru Dragulin, nu pentru PNL, ci pentru comunitate trebuiau sa dea vot pozitiv. Ce i-a deranjat, nu stiu. Eu le-am inteles toate gesturile, ca fac politica de atata timp. Parerea mea e ca ar trebui ca toti cei care gandesc subiectiv sa fie sanctionati de catre electorat“, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei“, primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin, specificand ca vor avea de suferit nu doar cei din zona care o deservesc, ci si soferii din alte zone, aflati in tranzit, caci soseaua face legatura intre doua drumuri nationale.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6572Euro4.6572
Dolarul SUA - 3.9685Dolarul SUA3.9685
Sondaj
Va afecteaza cresterea ROBOR?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker