Nr. 989, Anul 16, din 13-Iulie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„La noi este o regiune unde lumea face sport, dar nu cu gandul sa faca performanta”
• spune Cristian Gavrila team managerul AHC Dunarea Calarasi 2014, fondatorul Clubului Danubius Calarasi

Pentru cine nu stie deja, pe langa functia de team manager al AHC Dunarea Calarasi, Cristian Gavrila este si fondatorul Clubului Danubius Calarasi. Este vorba de un club sportiv privat, care isi desfasoara activitatea din 2009.
La acea vreme, Cristian Gavrila activa la nivelul de seniori la echipa masculina de divizia A „Triumf” Calarasi si s-a gandit ca nu ar strica sa aiba o sansa si fetele sa faca un sport, nu doar baietii. De aici a plecat toata treaba cu Danubius Calarasi.
Cumva, a plecat de la sectorul juvenil, iar in prezent, fondatorul Clubului vrea sa duca ,,piramida” catre seniori. Scopul e ca acele sportive care termina junioratul sa poata face pasul catre senioare, aici, la un club din Calarasi. Asta pentru ca nimeni din afara nu iti ofera mai mari sanse ca in orasul in care ai crescut, ai invatat, ai muncit. Cel mai bine e la tine acasa. „Poti sa pleci oriunde, dar daca te intorci acasa, e altceva. E acasa. Te doare sufletul, cum se zice, de localitatea in care te-ai nascut, unde ai invatat si a muncit. Am plecat de la ideea ca... Putea sa faca fata mea volei, ca atunci era o sectie de volei, dar nu avea continuitate. Atunci m-am gandit la handbal feminin, ca nu era aici. Am spus ca e o pasiune. Handbalul si voleiul sunt pasiunile mele din punct de vedere al sportului. Ma uit cu placere la fotbal, la tenis de camp, dar daca am practicat handbalul... Se stie cum e, fiecare se indreapta catre ce crede el ca se pricepe mai bine. Daca am format clubul, am incercat sa promovez fotbalul, tenisul de masa. Sportul pentru toti, de asemenea, l-am trecut ca si activitate in cadrul Clubului. Nu am vrut sa fie doar o singura ramura sportiva, dar am ramas pana la urma doar pe handbal si pe handbal feminin pentru ca e pacat ca este un sector neexploatat. Doar la Clubul Sportiv Scolar exista varianta sa se faca handbal feminin, dar nu si perspectiva de a juca la nivel de seniori”, a precizat la ARENA FM, in cadrul Emisiunii „Subiectul Zilei”, fondatorul Clubului Danubius Calarasi, Cristian Gavrila.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT)
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6572Euro4.6572
Dolarul SUA - 3.9685Dolarul SUA3.9685
Sondaj
Va afecteaza cresterea ROBOR?
Da
Nu
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker