Nr. 972, Anul 16, din 16-Martie-2018
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Mesaje pentru prieteni
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
Exclusiv
„Nu inteleg atitudinea presedintelui Ludovic Orban de a indemna, chiar si la figurat vorbind, la agresivitate personala si nu la cea politica“
Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, la incheierea lucrarilor Consiliului National al PNL, sa inceteze cu blaturile. Liderul le-a spus ca de acum partidul este in ofensiva, oastea trebuie trezita si fiecare sef de organizatie trebuie sa dea cu parul in seful de la PSD.
In teritoriu, indemnul la lupta este privit cu uimire, mai cu seama de catre adversarii politici in cauza. Razvan Meseseanu (vicepresedintele Organizatiei Judetene PSD Calarasi) nu se astepta la un astfel de gest din partea unui lider politic. „Nu ma asteptam ca liderul de la asa zisul principal partid de Opozitie, la nivel national, sa declare o asemenea chestiune. Noi – si aici ma refer la toata organizatia judeteana, in frunte cu domnul presedinte Ciprian Pandea – incercam sa facem politica la maniera civilizata, la maniera constructiva. Absolut tot ceea ce presupune politica de nivel de judet Calarasi, dar si la nivel national, vrem sa-l facem intr-un mod care sa onoreze parintii care ne-au crescut, oamenii care ne-au votat, pe toti cei care ne privesc. Deci, sa nu ne fie rusine atunci cand ne privim in oglinda. Daca Ludovic Orban crede ca asa se face politica, indemnand lovirea cu parul, chiar si la maniera figurativa, dumnealui probabil ca era sub influenta unor alte elemente. Sper ca toti cei din subordinea lui pe linie ierarhica politica sa gandeasca un pic mai mult si sa deceleze toate aceste impulsuri. In asa fel, incat ce a mai ramas din 2018, anul 2019 – care e an electoral – si 2020 – care va culmina cu cele doua tipuri de alegeri locale si parlamentare – sa demonstreze ca noi am invatat ceva din greselile trecutului, iar competitia electorala se bazeaza pe principii, pe lupte de idei si nu altceva. Oricum, la nivelul judetului Calarasi, unde exista un fief liberal, noi vom demonstra ca acesta poate fi daramat de pe soclu - de atatia ani de zile, Calarasi este un judet galben – numai pe baza principiilor si al ideilor”, a subliniat vicepresedintele Meseseanu, care nu crede ca colegii sai de partid ar trebui sa se teama de declaratia facuta de liderul liberal.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT) [citeste]
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.6651Euro4.6651
Dolarul SUA - 3.8002Dolarul SUA3.8002
Sondaj
Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri locale, cu ce partid ați vota?
PSD
PNL
UNPR
ALDE
PMP
Nu merg la vot
AISSER
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv
  eXTReMe Tracker